top of page

ART ADVISORY BUDAPEST

logoBP.png

ART ADVISORY BUDAPEST - független művészeti tanácsadás kortárs és klasszikus műtárgyak területén magánszemélyeknek, cégeknek és irodai projekteknek.
Sokéves műtárgypiaci tapasztalat, számtalan szakmai program lebonyolítása, rengeteg személyes megkeresés és beszélgetés  mind arra engedtek következtetni, hogy egy független tanácsadási szolgáltatásra nagy igény van a mai műtárgypiacon.
Sokan riadnak meg az aukciók és kortárs galériák elsőre zárt, rejtélyes világától, keresik a támpontokat ahhoz, hogy megvegyék első műalkotásukat vagy belevessék magukat a művészeti világ forgatagába és gyűjteni kezdjenek.  Ez a folyamat nem egyszerű és nem is rövid. Szolgáltatásunk révén időt és energiát takarítunk meg Önnek azzal, hogy hatékonyan felvázoljuk a piacot, az árakat és az elérhető műalkotásokat. Együttműködünk a legnagyobb aukciósházakkal és a vezető kortárs galériákkal. Több mint 50 ezer aukciós adatot tartunk nyilván. A műtárgypiaci szakértőkkel stabil kapcsolatot tartunk és bármilyen kiegészítő műkereskedelmi szolgáltatás területén is segítséget nyújtunk műkereskedelmi szakértők bevonásával.

Kinek szól a tanácsadás?

  • Kezdő műtárgyvásárlóknak/gyűjtőknek: abban segítünk, hogy meghatározzuk közösen az igényeket és kiindulópontokat, amelyek mentén elkezdődik, majd továbbfejlődik a műtárgyvásárlás

  • Klasszikus műtárgyakat gyűjtőknek, akik nyitnának a kortárs műgyűjtés irányába

  • Műtárgybefektetőknek, akik alternatív befektetési eszközöket keresnek (meg szeretnék ismerni a kiválasztott művészek historikus adatait)

  • Műtárgytulajdonosoknak, akik szeretnének segítséget kapni műtárgyaik hatékony kezeléséhez és megfelelő karbantartásához

  • Magánszemélyeknek, akik otthonukat műalkotásokat szeretnének elhelyezni

  • Cégeknek, akik kortárs műalkotásokkal szeretnék helyiségeiket díszíteni

bottom of page